Zobrazeno 17 výsledků
V této kávě objevíte dominantní citrusovou kyselost, kterou doplňuje chuť sladkého, zralého manga.
Aroma pečených kaštanů doplňuje plná, ale jemná chuť sladkých mandlí a marcipánu, velmi jemná a konzistentní káva.
V této kávě objevíte příjemnou ovocnou kyselost, květinové tóny a šťávu z tropického ovoce.
Voňavý šálek kávy bez kofeinu si můžete dát klidně před spaním, aniž by to ovlivnilo kvalitu vašeho spánku.
Velmi kvalitní, výběrová káva, zpracovaná mokrou cestou, pěstovaná v nadmořské výšce 1350 až 1600 metrů nad mořem.
Káva z Peru, která vyznačuje velmi jemnou, nasládlou a vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma.
Po přípravě získáte kávu se středním tělem, lehkou sladkostí spojenou s vyšší kyselostí po citrusech, tóny jasmínu a medu.
Chuť je jemná se středně silným tělem. Chutná po pražených ořechách a hořké čokoládě s velmi jemnou typickou aciditou s tóny vysokohorských bylin .
Lehká a jemná chuť, mírně kořeněná s čokoládovou plností, ve které se mísí oříšky s nádechem vinné révy. Tělo je lehčí a krásně sametové. Každý doušek této luxusní kávy uzavírá mírné citrusové aroma. Káva je ceněna pro svoji příjemnou ovocnou kyselost.
Kubánská káva se může pochlubit nejen téměř nulovou aciditou, ale také příjemně jemnou a sladkou chutí. Charakteristické jsou výrazné tóny hořké čokolády a karamelu s dozvukem tónů oříškových. Má bohaté aroma a můžete cítit i lehce kouřový nádech.
Jednodruhová káva odrůdy Coffea Canephora,která osloví milovníky silné kávy díky obsahu kofeinu 1,1-1,2%.
Tato káva má střední tělo a aciditu spojenou s příjemným nádechem citrusových plodů.
Plantážní káva z oblasti Malabar je unikátní díky specifickému zpracování. Káva je vystavena po dobu 12-16 týdnů
větru a dešti, čímž ztrácí svou kyselost a získává vyzrálou chuť. Zrno má světle zlatavou barvu.
Plantážní jednodruhová vynikající hondurasská káva odrůdy Caturra z farmy Ocotopeque.
Tato káva pochází z malých farem v nadmořské výšce 1400 až 1800 m.n.m. Patří mezi vyvážené kávy se sladkou chutí, tóny čokolády a lehkou vinnou kyselinkou.
Jednodruhová plantážní káva z pohoří And. Chuť kávy je typická svým ovocným aroma.